Персонални тренировки: Фитнес програми, Хранителни режими

Програмите се изготвят лично от мен – собственоръчно и ръкописно – специално за Вас! За всеки индивидуално! Не като повечето нови „инструктори“ които ги правят еднакви за всички, свалят ги от интернет, без да знаят специфичните ви потребности.

Програмата трябва да бъде конкретно за Вас, съобразена с цели и желания. Възползвайте се от дългогодишният ми опит! Заедно можем да постигнем вашите цели!

 

За дами: Фитнес програми, хранителни режими и персонални тренировки

Програмите за дами са деликатно нещо. Трябва да се правят според генетиката и метаболизма, въсрастта и целите. Внимава се да не се натрупат прекалено много мускули.

Момичетата с наднормено тегло няма от какво да се притесняват, трябва само да дойдат и да започнат. С правилният хранителен режим и тренировки – постепенно и бавно ще си подобрят формата.

За прекалено слабите дами се прави разумно и бавно покачване и оформяне на твърдо и напомпено дупе – бавно без дебелеене.

За клиентки с гръбначни изкривявания и проблеми с гърба има богата гама от упражнения за изправяне и правилна стойка.

Извайване на хубаво дупе, стегнат корем, правилна стойка – заедно ще го постигнем!

За господа

Програми и хранителни планове за покачване на мускули или отслабване и изгаряне на излишните мазнини. Компетентна информация за хранителни добавки и медикаменти.

Персонални тренировки съобразени с Вас и вашите желания!